Thomas Sabo, az elegáns lázadó

Ember legyen a talpán, aki a Thomas Sabo ékszerek stílusára megfelelő jelzőt talál. Ugyanis egyszerre rendkívül modern, ugyanakkor nosztalgikus is. Sőt, ahogy az alkotó maga, úgy a Thomas Sabo ékszerek is lázadóak, a punk stílus szintén meghatározó eleme a daraboknak.

Thomas Sabo, az elegáns lázadó

De milyenek is a Thomas Sabo ékszerek? Körülírni majdhogynem lehetetlen, a legtalálóbb kifejezések rá az egyedi, a megismételhetetlen. A Thomas Sabo darabok tervezésénél ugyanis a legfőbb szempont minden esetben az egyediség, ám a színes kavalkádban a különböző charmok, nyakláncok, fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, karkötők és gyöngyök nemcsak kiválóan harmonizálnak, hanem tökéletesen kombinálhatók egymással.

Thomas Sabo 1984-ben alapította a minőségi ékszerekkel és órákkal foglalkozó márkáját, és a kezdetektől a 925 Sterling ezüsttel dolgozik, amelyet a legtisztább ezüstként tartanak számon az ékszerkészítés területén.

A Thomas Sabo ékszerek története nem is kezdődött olyan régen, mégis, ha becsukjuk a szemünket, mindannyiunk szeme előtt ott lebeg az ikonikus aláírás, mely a márka védjegyévé vált.

Te melyik Thomas Sabo ékszert szerzed be idén? Mi lesz a kedvenc darabod? Nézz körül a Divatékszerbolt ékszer webshopban!