Fedezd fel Győrt és környékét!

Győr városa bővelkedik érdekes látnivalókban, ezért a turisták, kirándulók gyakori úticélja. A barokk főtér, a bazilika, a Püspökvár, a bencés templom és rendház, a Zichy-palota mind a nevezetes műemlékek közé tartozik, de érdemes felfedezni a Rába-partot, a Radó-szigetet, a Püspökerdőt is, mindegyik igen hangulatos természeti környezet.

Fedezd fel Győrt és környékét!

Lehet kirándulni a közeli Pannonhalmára vagy a Szigetközbe. Érdemes több napra érkezni, és kényelmesen felfedezni a várost és környékét. A nyugodt éjszakai pihenés, a regenerálódás azonban mindig fontos egy többnapos kiránduláskor, meghatározza az élmények befogadását, átélését is.

Egyéni és csoportos kirándulóknak is

A győri szállások között mindenki választhat anyagi lehetőségei szerint: vannak luxus színvonalúak, vannak középkategóriásak, és vannak a szerényebb pénztárcájúak számára is kellemes pihenést adó olcsóbb helyek, mint például az Etalon Hotel a Hűtőház utcában. Akár egyénileg, akár csoportosan érkeznek a vendégek, jól felszerelt, csendes, színvonalas berendezésű szobákban kapnak elhelyezést. Minden szobához fürdőszoba tartozik, és színes televízió, hűtőszekrény is rendelkezésre áll. A wifi-hozzáférés ingyenes. A gépjárművel érkezők térítésmentesen kapnak biztonságos parkolóhelyet a hotel zárt udvarán. Aki tömegközlekedéssel érkezik, helyijáratú buszokkal közelítheti meg a szállót.

Különleges programok szervezése

Egyedi, speciális programok is szervezhetők Győrben, az Audi Hungária látogatóközpontjában például a jármű- és motorgyártás folyamatát lehet megismerni, a Marcal partján lévő Achilles Tó szabadidőparkban kajakok és csónakok kölcsönözhetők, a Rába Quelle termálfürdő pedig többféle élménymedencével várja a vendégeket.